Over Ons

Reisverhalen Blog is opgezet voor iedereen die graag al zijn of haar avonturen in binnen- en buitenland wil documenteren op één website. Reisverhalen Blog is op 3 oktober 2014 begonnen en heeft ambitieuze plannen om uit te groeien tot een levendige community van reizigers, backpackers en avonturiers.

egypte

Dit gaan wij bereiken door een open publicatie platform met gastblog systeem en sociale netwerk functies aan te bieden. Het publiceren en verspreiden van je reisverhaal was nog nooit zo eenvoudig. Hopelijk leest u volgend jaar op deze pagina wat we allemaal bereikt hebben.

burma

Het is per direct mogelijk om aan te melden op het publicatie platform, echter zijn de sociale netwerk functies op dit moment nog niet aanwezig. Wel kun je je hele verhaal alvast doen door in te loggen op het dashboard en een nieuw bericht te starten. Wanneer alles is geïmplementeerd zal je gebruikersaccount automatisch omgezet worden.

thailand

Reisverhaal Delen

Het is eenvoudig om je reisverhaal te delen nadat je het hebt gepubliceerd. Je verhaal komt op onze homepage te staan, en blijft altijd beschikbaar op je eigen pagina. Er zijn buttons beschikbaar op de pagina om in één klik je verhaal te delen op Twitter, Facebook, Google+ en nog een aantal andere netwerken.

nepal

Wysiwyg Tekst, Foto’s en Video insluiten

Maak van je reisverhaal een leuke pagina met zo veel foto’s van je reis als je maar wilt. Ook kun je eenvoudig Youtube videos insluiten. Gebruik de tekstverwerker om je artikel in te delen met markup. Tevens mogelijk om HTML attributen te gebruiken om bijvoorbeeld widgets te laten zien. Bezoekers van je pagina kunnen reactie achterlaten, maar je kunt deze functie ook uitzetten.

griekenland

Voor meer informatie over ons kun je contact opnemen met de redactie. Vul het contactformulier in en we zullen zo snel mogelijk je vraag of suggestie beantwoordden.