Vliegvakantie vanaf Rotterdam Airport

Wie weet vlieg je in de toekomst vanaf Rotterdam Airport. Er wordt al veelvuldig gebruikt gemaakt van deze luchthaven en dat is niet onbegrijpelijk. De goede ligging is voor veel mensen de hoofdreden om gebruik te maken van deze luchthaven waar vanuit ruim 40 bestemmingen snel en comfortabel te bereiken zijn. Ook de overige faciliteiten bieden een perfecte start van je reis. Indien je met de auto wilt afreizen richting de luchthaven let dan op!

Rotterdam The Hague Airport heeft de ambitie de beste regionale luchthaven van Nederland te zijn, en op Europees niveau te behoren tot de beste van zijn soort. Rotterdam The Hague Airport wil de glanzende voordeur voor onze steden en regio zijn. Heel concreet betekent dit dat er op dit moment, behalve verdere ontwikkelingen van het aantal bestemmingen, een begin is gemaakt met en totale herinrichting van het luchthaven terrein.

Rotterdam The Hague Airport beschikt over verschillende parkeerterreinen waar je 24 uur per dag, zeven dagen per week je auto kunt parkeren. Parkeren op Rotterdam The Hague Airport is altijd op loopafstand van de terminal.

Op parkerenrotterdamairport.com kun je alle aanbieders van parkeerplaatsen vergelijken. Er is onderling nogal wat concurrentie en prijsverschil Dit wordt door een paar simpele drukken op de knop opgelost. Je geeft eenvoudig het aantal dagen op dat je wilt reizen en de opties waar de parking aan moet voldoen en de site sorteert automatisch de beste opties.

Zo is het bijvoorbeeld mogelijk om specifiek naar een valet parking te zoeken wel zo makkelijk als je onbezorgd wilt beginnen aan je reis. Dit houd namelijk in dat je zelf geen plaats voor je auto hoeft te zoeken! Een medewerker van het bedrijf haalt je auto van de luchthaven en brengt deze weer terug bij terugkomst. Wij raden dan ook ten zeerste aan van te voren goed uit te zoeken waar je gaat parkeren om zo extra voordelig aan je reis te beginnen.

Rotterdam the Hague Airport

Parkeren op Schiphol Airport

Bij Schiphol airport zijn er verschillende soorten leveranciers op het gebied van parkeren. Daarnaast kun je bij deze luchthaven kiezen voor een valet of shuttle. Dit is natuurlijk afhankelijk van het totaal aantal dagen waarop je wilt parkeren, maar als je zonder zorgen op reis wilt dan is het wel zo handig om te parkeren op Schiphol. Het voordeel is namelijk dat je altijd veilig staat geparkeerd, en dat je bij aankomst direct de auto kunt ophalen om naar huis te rijden.

Kosten parkeren vergelijken
Wat zijn de totale kosten van een parkeerplaats bij schiphol? Het is natuurlijk verstandig om eerst via internet te bekijken wat het kost om te parkeren bij Schiphol. Dit zal ervoor zorgen dat je onverwachte kosten vermijdt. Bovendien kies je op deze wijze voor de goedkoopste methode en bespaar je tientallen euro’s. Een website waar je deze kosten kunt vergelijken is 247parkerenschiphol.nl. Deze website maakt het mogelijk om diverse leveranciers te vergelijken en te reserveren.

Amsterdam Schiphol Airport beschikt over meer dan 30.000 parkeerplaatsen om en rond de luchthaven. Er zijn verschillende services waaroder Smart Parking Schiphol, Schiphol Park & Travel en P6 Parkeren. U kunt gebruik maken van een online parkeervergelijker om de verschillen in kosten en service te berekenen.

Schiphol parking

Vlieg je dus toch liever via Schiphol airport? Dan kun je tevens gebruik maken van goedkoopparkerenschiphol.eu om een parkeerplek te vinden bij dit vliegveld. Op vliegtickets kun je ook nog besparen via www.vliegtickets.com

Dusseldorf
Vanaf Dusseldorf Weeze kun je ook goedkoop vliegen, bijvoorbeeld met Ryan Air. Maar er gaan nog veel meer prijsvechters vanaf Weeze. Ook verre reizen kun je vanaf Dusseldorf beginnen. Dus denk naast Eindhoven Airport, Rotterdam The Hague en Schiphol eens aan de Oosterburen.

Foto Schiphol Parking Madurodam: Kjeld van den Heuvel (CC-BY-2.0)

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *